Hae töihin Montsaan

Montsa on yksityinen päiväkoti ja työnantajanamme on Kannatusyhdistys, jonka hallitus koostuu päiväkodin lasten vanhemmista. Lasten vanhemmilla on läheinen suhde päiväkotiin ja sen arkeen, ja hallitus tekee vapaaehtoistyötä taatakseen Montsan henkilökunnalle viihtyisän, turvallisen ja mukavan työpaikan ja työympäristön. Päiväkodissamme on 12-paikkainen pienten ja 21-paikkainen isojen lasten ryhmä. Montsassa annetaan myös esiopetusta.

Rekrytointiprosessi Montsassa

Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivustolla. Rekrytointiprosessimme koostuu sekä päiväkodin johtajan haastattelusta että hallituksen puheenjohtajan tai muun hallituksen jäsenen haastattelusta. Tarkistamme myös hakijoiden referenssit ennen lopullista päätöksen tekoa. Päiväkodin johtaja antaa hallitukselle suosituksensa kiinnostavista kandidaateista ja lopullinen valintapäätös tehdään yhdessä hallituksessa. Hallitus hoitaa myös työsopimus- ja työsuhdeasiat.

Hakemukset sähköpostilla

Hakemukset otamme kaikkiin tehtäviin otetaan vastaan sähköpostiin rekrytointi@montsa.com. Mainitse otsikkokentässä haetko avointa tehtävää, ilmoitatko itsesi sijaisrinkiimme vai oletko kiinnostunut työharjoittelupaikasta Montsassa.

Avoimet työpaikkamme >>
Sijaisuudet
Palkkaamme itse suoraan sijaisemme, jotka tuuraavat tarvittaessa vakituisen henkilökunnan poissaoloja. Sijaishakumme on auki.

Työharjoittelu
Tarjoamme mielellämme työharjoittelupaikan alan opiskelijalle. Mikäli olet kiinnostunut harjoittelumahdollisuudesta Montsassa, voit jättää hakemuksesi meille sähköpostitse rekrytointi@montsa.com

Comments are closed.