Näin haet hoitopaikkaa Montsasta

DSC_0356Päiväkoti tarjoaa lapsille kokoaikaista päivähoitoa sekä harkinnanvaraisesti osa-aikaista päivähoitoa.

1. Tervetuloa tutustumaan

Ota yhteyttä päiväkodin johtajaan ja kysy lisää avoimista päivähoitopaikoista. Toivotamme sinut lämpimästä tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme.

2. Ilmoita lapsesi hoitopaikkajonoon

Ole hyvä ja maksa jonomaksu 30 euroa pankkitilillemme,
Nordea, IBAN: FI62 2075 1800 0178 85, viitenumero 4938.

Jonomaksu on perhekohtainen eli mikäli haet hoitopaikkaa kahdelle tai useammalle saman perheen lapselle, yksi jonotusmaksusuoritus riittää. Kun suoritus on tullut kannatusyhdistyksemme tilille, kirjaamme lapsesi jonoon. Etusijalla ovat vantaalaiset hakijat. 

3. Palvelusetelin hakeminen

Vantaalaiset perheet hakevat palveluseteliä Vantaan kaupungilta. Vantaan kaupunki myöntää yksityisessä päivähoidssa oleville lapsille palvelusetelin, jonka kautta päiväkotimaksut pysyvät maltillisina. Palveluseteli on tulosidonnainen, joten perheen tulot vaikuttavat palvelusetelin suuruuteen ja omaan maksuosuuteen. Perheen maksama kuukausittainen asiakasmaksu voi olla korkeintaan 30 euroa kalliimpi kuin vastaava kunnallinen maksu. Tutustu palveluseteliin ja sen hakemiseen sivustolla: http://www.vantaa.fi/varhaiskasvatus_ja_koulutus/varhaiskasvatus/hae_varhaiskasvatukseen/palveluseteli

Palveluseteliä haetaan sähköisellä (tai paperisella) päivähoitohakemuksella.  Muista merkitä ykköstoiveeksi Montessoripäiväkoti Montsa (Tikkurila).
http://www.vantaa.fi/varhaiskasvatus_ja_koulutus/varhaiskasvatus/hae_varhaiskasvatukseen/hakemus

Vantaan ulkopuolella asuvat perheet voivat hakea suoraan yksityisen hoidon tuen alaista hoitopaikkaa. Jos haet yksityisen hoidon paikkaa, saat ohjeet tähän päiväkodin johtajalta.

4. Palvelusetelipäätös ja päivähoitosopimus päiväkodin kanssa

Palvelusetelipäätöksen tekee Vantaan kaupungin varhaiskasvatuspäällikkö. Kirjallinen päätös toimitetaan perheelle postitse tai asiointitilille, mikäli perhe on ottanut asiointitilin käyttöön. Kun olet saanut myönteisen palvelusetelipäätöksen, ilmoita siitä päiväkodin johtajalle ja sovi päivähoitosopimuksen allekirjoituksesta.

5. Päätös palvelusetelin arvosta

Palvelusetelin arvon määrittämistä varten täytetään päiväkodin johtajan kanssa palvelusopimuksen liite ja lisäksi perheen tulee toimittaa tulotietonsa päivähoitotoimistoon viimeistään aloittamiskuukauden 15. päivään mennessä. Tulojen ilmoittamisessa käytetään tulonselvityslomaketta. Kun palvelusopimuksen liite ja tulotiedot on toimitettu päivähoitotoimistoon, palvelusetelin arvosta lähetetään perheelle kirjallinen päätös postitse. Myös päiväkodille toimitetaan ilmoitus palvelusetelin arvosta. Montsan johtaja määrittelee lapsen päivähoitomaksun palvelusetelin arvon perusteella.

6. Päivähoidon aloittaminen

Lapsi aloittaa päivähoidossa sopimuksen mukaisesti.

Comments are closed.